2010-09-19

Guinness efter Mourne

Vi är tillbaka i Dublin och ägnar oss åt materielvård (och kroppsvård).
Det blev en tuff tur i Mournebergen. Skitväder, med regn och blåst (kanske bara vanligt väder för att vara Irland). Och oj vad jobbigt underlaget var. Hela berget var en enda stor våtmosse med tuvor som man försökte balansera fötterna på.
Det gick ok att springa för oss. Otroligt att det skall ta över 6 timmar att springa 23 km, första dagen.
Andra dagens fick vi en fin start, kunde hänga på tätlagen vid masstarten. Arrangörerna hade dessutom kortat av banan med tre kontrollen pga det dåliga vädret. Men kontroll 3 saknades. Vi letade och letade i seg dimma. Först trodde vi, att vi orienterat kasst. Till slut gav vi upp och då hade alla lag kommit ifatt. Den kontrollen ströks senare. Resten av dagen gick sådär. Vi valde väg som såg ok ut på kartan, men terrängen var för svårframlig. Andra dagen blev 4:20 men den kortades ner pga den felaktiga kontrollen.
Vi är nöjda och nu väntar Guinness i Dublin.

2 kommentarer:

Krister sa...

Kul att höra och stort grattis!

Skitväder och jobbigt underlag låter tufft. (Tror faktiskt inte att jag har haft något riktigt skitväder på Bamm, trots 6 sprungna lopp. Sämsta vädret var väl mitt första år, 2005.)

Pälle sa...

Aaahaa nu ser jag bilden. Man ska vrida huvudet till höger eller dataskärmen till vänster. En blöt rygga vid fönstret. Ett blött tält i taket och en blöt och svettig sovsäck på sängen. Tor hade inga lakan på Irland heller, mysigt...