2011-01-10

VÄRMDÖLOPPET

Anmälde mig just till Värmdöloppet den 6 februari. Det är en längdskidtävling i klassisk stil på Nacka Golfbana med TC vid Ekedalsskolan. Enligt inbjudan är loppet 50 km men enligt bansträckning är det 4 varv och 44,5 km. Vet inte riktigt vad som gäller men ett bra pass blir det hursomhelst. Jag dängde till med tävlingsklass H40 och det vore kul om fler hade lust att joina. Inofficiellt Team Rockskiers-km?

7 kommentarer:

Unknown sa...

Är det en motljusbild du lagt ut?

Vore kul att vara med den 6:e feb. Själv har jag hela tre träningspass på skidor den här säsongen.

Pälle sa...

Nä det var pannlampskungen i farten på den där bilden. Ett skarpt öga ser att det är en 20-watts halogen som lyser. Jag lät hustrun köra med lyx-petzl-lampan på passet som bilden är ifrån.

Anmäl dig vettja!

Om det nu blir 800 startande i år (de har satt tak på 800 och det var 803 eller nåt sånt som körde förra året) så kan det bli svårt att hålla ihop men det är ju alltid roligare om man har någon/några att ljuga ihop med, valla med, värma upp med osv...

Lars sa...

Det vore kanske lite kul. Ska kolla upp... Vallar du mina skider då Pälle?

Pälle sa...

Visst kan jag valla dina skider.

Jag har hört att det ska vara grön valla vid plusgrader och röd valla vid minusgrader. Sen brukar jag sandpappra glidytorna och sätta på klister.

Lars sa...

Ja jag kan ju inget om vallning...men varför får jag en känsla av att du försöker lura mig?

Lars sa...

Tänkte anmäla mig igår, men nu inväntar jag nog skidväder innan jag slår till.

Pälle sa...

Plus på dagarna och minus på nätterna ger ju ett jäkla snabbt skidföre. Lite mer svårvallat bara. Karlssons klister under hela skidan är det som gäller då!