2011-04-08

VECKANS ROCKRUNNER V14

Till Veckans Rockrunner V14 utses Nya prylar. Egentligen vill jag inte göda konsumtionshysterin i samhället allt för mycket, men ibland är det faktiskt roligt med nånting nytt!

Löpning i stenig fjällmiljö sliter hårt på skorna (och fötterna), själv har nog förbrukat ett par skor per Bamm. Inför årets säsong har jag köpt på mig ett par stekheta VJ Falcon Starstud från Orienteringsspecialisten, kompletta med Fitlock-system, Kvamo-system och den patenterade stockdubben mitt under sulan! Tillsammans med ett par nya våtsockor finns det alla förutsättningar för att komma riktigt långt upp på prispallen på Bamm, kanske hela vägen.


Och efter att ha sett följande bild från Bamm 2010, har jag insett att grönt inte är skönt, och att det i ännu mindre utsträckning är hårdrock och Heavy Metal.

Har därför fyndat en svart Marmot Mica regnjacka, sub 200 gram.


Avslutningsvis vill jag för alla fashion-lovers presentera Bamm-kollektionen 2011. Skjortan på bilden har ett mönster i årets färg lila, kombinerat med det klassiska Stureplans-rosa. Notera den diskreta och stilfulla loggan.

2 kommentarer:

Pälle sa...

Det ska bli ett nöje att kuta med en så snygg ekiperad herre!

Anonym sa...

Det är till sånt som pengarna går åt, kom ihåg att du snart har två barn att försörja ;-)