2011-05-24

RBT 110523

Rogers Bergstävling ägde rum i strålande solsken och stark blåst. Rejäl motvind uppför och även nerför gjorde det ännu tuffare för löparna. Rikard Seger tävlande för Ladonia Fellrunners tog hem segern och i och med det även fristarten i SUM. Vinnartiden blev 45.35. Niklas Gavelfält, Running Sweden, knep andraplatsen på 45:55, Lars Hjulström, Team Rockrunners, blev trea på 49.56.

Det där var alltså saxat från SLDKs sajt. På Rockrunnerssajten står det att Rogers Bergstävling ägde rum i strålande solsken och stark blåst. Rejäl motvind uppför och även nerför gjorde det ännu tuffare för löparna.

Ja det står så här också men sen står det att Rockrunners gillar sol, blåst och backar för så är förhållandena i Björkliden. Teamet representerades av den gamla STARCA konstellationen Team Rockrunners I med Lars och Pälle i sina svettiga punishertröjor. Lars sprang längst (9,59 km enligt GPS), snabbast (49:56) och var bäst. Pälle sprang snävare i kurvorna (9,54 km enligt GPS), långsammast (57:43) och var sämst. En hade inte ryggsäck och en hade.

Stort tack till klacken (Helene, Farfar och Sofia) som hejade fantastiskt bra och tog fina fotografier.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Bra jobbat grabbar eller Team Starcus!

Tomas sa...

Fint, synd att man inte kunde komma. Fick bli ett 90min skogspass istället.

A egnam sa...

Ladonia Fellrunners rules!