2011-08-02

THE BAMM 2011 PLAYLIST (and CD)

Med det jämna och fina antalet sjutton dagar kvar börjar härmed den musikaliska nedräkningen till årets BAMM. I dessa moderna tider tänkte jag skrota det gamla formatet CD och göra BAMM-skivan som en BAMM-spellista på SPOTIFY. Det är ju 2011 ba!
Förutom det är allt annat lika för det blir samma upplägg som förra och förrförra året. Jag har helt enkelt (nåja enkelt och enkelt, det är inte så lätt att välja låtar) satt samman sjutton låtar, hits, sånger, visor, alster, kex, smycken, singlar, psalmer som från och med nu presenteras med ett inlägg per dag. Jag tänkte skriva youtubeklipp men några av alstren är smått obskyra så jag är inte helt säker på att de finns på youtube då dyker de upp i något annat format.

Konstigt nog föll det sig så att samlingen summerar till nästan exakt 70 minuter vilket motsvarar en CD. Eftersom jag är gammalmodig tar jag tamejtusan och bränner dyngan trots allt. Därmed är står (snart) den sjätte BAMM-skivan i hyllan. Sen kan det ju vara bra för man ska nog inte räkna med att hyrbilen kan spela spellistor. Nä nu får det vara slut på rundsnacket. På med tightsen så kör vi:

Först ut har vi den gamla slagsmålsduon IKE & TINA TURNER med sitt eminenta alster PUT ON YOUR TIGHT PANTS vilket såklart är en hyllningssång till alla tightsbärare där ute på fjället!

6 kommentarer:

Pälle sa...

Spellistan kommer att uppdateras dagligen och en länk läggs här i kommentarerna så att alla har en möjlighet att lyssna in sig.

Möjlighet och möjlighet. Det är fan en order fan! Lyssna nu, noga!

http://open.spotify.com/user/rockrunner1/playlist/0oxF3QqrZKXtS9gUxGLXVA

Lars sa...

Ett fantastiskt första spår... Får man be om River deep Mountain high också - den borde ju vara given....

Christian sa...

Kommer alla finnas på spotify?

Pälle sa...

Lasse>>Den som lever får se!

Christian>>Om allt funkar som det ska (vilket det borde göra för jag har testat) så byggs spellistan på med en låt per dag för att vara komplett till "nedslöpp" i Björkan.

Lars sa...

Blire nåt lika bra idag?

Pälle sa...

You bet fan!