2011-08-03

LÅNGPASS PÅ SÖRMLANDSLEDEN

Eftersom Jonas har vurpat i leran på ett av sina extremt hårda långpass har Team Elite tvingats ställa in sitt deltagande i Fjällorienteringen. Nu får ju något annat lag chans att vinna och det har skapat en viss yra bland deltagarna, anger säkra källor över hela Härjedalsfjällen.


Medan Jonas läker sitt knä tänkte den andra halvan av Team Elite först sympativila. Men sen tänkte den andra halvan en gång till och kom då på att han skulle hedra Jonas onda knä med ett tvättäkta Jonas-pass - nämligen en sväng på Sörmlandsleden, Rudan-Björkhagen, ca 35 km. Om inte annat är det ett gyllene tillfälle att kuta in passformen på ryggsäcken och träna på den svåra konsten att följa ledmarkeringar.


Därför är alla - utom Krister som redan långpassat i veckan - inbjudna att hänga med på torsdag (exakt tid meddelas senare/snart). Vi tar pendeln till Handen och kutar sedan lugnt och moget till Björkhagen - eller hela vägen hem till mig i Hammarbyhöjden där dusch och kall öl väntar. Det ryktas om att medlemmar ur Team XIV är sugna på att hänga på...

13 kommentarer:

Christian sa...

Shit jag fattade inte att det skulle vara så illa med knät=(

Återkom om tid så skall jag se om jag kan komma ifrån!

Pälle sa...

Vad har hänt med knät? Vridning? Blåmärke? Blod?

Jag behöver långpass så jag är på om vi sticker typ sen eftermiddag. Jag måste jobba till typ ca två och sen ställer jag bilen hos dig i Hammarbyhöjden (eller Gullmars eller nåt sånt). Funkar det?

Lars sa...

Blod och stygn. men han är på banan snart. Var inte oroliga.

Ja, allt funkar. Jag är helt ledig, har inga barn hemma och kan anpassa mig efter vad som helst.

Passar eftermiddagen dig Christian?

Christian sa...

Em passar bra!

Skall dubbel kolla med regeringen i dag, jag återkommer i frågan.

Christian sa...

Jag och Tomas kommer!

Vill bara ha en tid, jag åker direkt från jobbet och är flexibel, Tomas är ledig så han kommer vilken tid den än är.

Pälle sa...

Vid tretiden vid Skärmarbrink? Då kan man ställa bilarna där åsså blir målet bilarna. Sen tar vi tricken och pendeln till Rudan o börjar kuta... Typ ett förslag!

Bara för att jag är så bra så gick jag in på SL.se och fann följande:

14:59 - 15:12 tunnelbanans gröna linje 18 från Skärmarbrink mot Farsta strand. Kliv av vid Farsta strand. pendeltåg 35 15:19 - 15:28 pendeltåg 35 från Farsta strand mot Västerhaninge. Kliv av vid Handen.

Kan de va nåt?

Lars sa...

Det där blir helt perfekt för min del!! Kanoners!

Tomas sa...

Låter fint, Skärmarbrink är mellan H-höjden och Skanstull va? Länge sen man åkte tuben vet ni.
Vart Parkar man bäst där?

Christian sa...

Skall vi carpoola Tomas?

Jonas sa...

Inte lite avis blir man ju och inte lite förb.... är man ju då Lasse och jag skulle ha tävlat imorgon i Fjäll -OL. För er som inte vet har jag fått en riktigt fetsmäll och djupt jack mitt på knäskålen (förra torsdagen)under mitt långpass på Skarsfjället, två stygn vart det också. Idag var första dagen då jag kunde gå relativt normalt, fortfarande svullet och mkt stelt kring knäleden, stygnen åker imorgon. God tur imorgon!

Tomas sa...

Repa dig väl Jonas, ni har en pallplats inom räckhåll ni 2 på Bamm.

Lars sa...

Tomas och Christian: Japp, Skärmar är mellan Höjden och Gullmars. Vid den tiden är det inga problem med parkeringsplatser på gatorna runtomkring. Gratis är det också.

Jonas: Vi får vinna fjäll-OL nästa år istället...

Pälle sa...

Repa dig väl Jonas. Pallplats inom räckhåll, jorå, men ni får akta er för team X!

Jag kommer, missa inte att tåget går 14:59 (säger jag både till mig och er andra) så det är bra att var där tio i eller fem i!

Det här ska bli kul som fan, jag har packat ryggan med tältet, tre limtuber och en collegetröja så det blir typ matchvikt. Tog rockrunnerströjan åxå så det blir "på riktigt" och kameran är såklart med!