2011-09-13

S = SEX

Bokstavsjakten avstannar och fortsätter och avstannar och fortsätter men den är absolut inte död för nu har vi kommit till S. Eftersom anledningen till denna jakt (är det förresten en jakt?) var att hitta fler besökare till sajten genom att använda internetvänliga ord har vi ett självklart ord på S.

SEX

Jamenar ska vi ha fler besökare här på sajten är såklart SEX det absolut viktigaste ordet i alfabetet. Den här bokstavsjakten började med N - NAKENBILDER, NAKENCHOCK, NAKEN, NAKET... och enligt google-statistics är det ett av de mest besökta inläggenpå sajten. SEX är tillsammans med en del andra ord i samma genre, (jag vill inte nämna några direkta ord men ett börjar på P och slutar på ORR) ett av de ord som det söks mest på på da web. Det som är intressant med SEX är att ordet har ett enormt stort spann. Det sträcker sig ju liksom från till exempel:
PUNG

TILL

KUNG


Bilderna har krympts ner till minsta storlek för att inte pungen och kungen ska behöva skämmas i onödan. Detta är dessutom två klockrena exempel på två olika sorters RUFFS - pungruffs och knullruffs. Såja nu fick vi in inte bara ett utan tre fina ord till!

Avslutningsvis blir det en gissningstävling (det går utmärkt att svara här i kommentarerna) på sant och falskt om TRE (hälften av SEX) påståenden om SEX:

1) Jag hade SEX igår.
2) Jag har sprungit SEX BAMM.
3) Banan hade SEX kontroller.

5 kommentarer:

Tomas sa...

Hahahaha, skit kul =)
Christians pung ser ut som kungens huvud =) Kungpung!

Svar 1, Du hade Sex igår!

Kent sa...

För din skull hoppas jag på Alt. 1

Lars sa...

Alternativ? Hörru maila mig när det här inlägget fallit bort från första sidan för jag tänker inte besöka den här bloggen så länge den där bilden ligger uppe...

Pälle sa...

Dåligt med gissningar på sant och falskt. Här kommer svaren:

1) FALSKT men kvällen efter :-D
2) SANT
3) FALSKT en banan kan väl inte ha några kontroller. Å guuud va roligt!

s-kils sa...

this is gross, dudes! CENSUR!