2011-09-14

T = TE

Ingen rast ingen ro för här kommer nästa bokstav i "jakten". Som vilan på en 70/20-intervall hinner inte ens pulsen gå ner innan det är dags igen, på´t ba!
T, smaka på bokstaven T! Visst smakar den TE! Det är uddlöst, utan spets, smaklöst, ibland för varmt och ibland med smak men oftast - blask! Finns det några bra hårdrocksband på T? Thin Lizzy? Joråvars men Phil Lynnot drack knappast te? Nä där var det mest whisky och annat och nu är ju han inte med oss längre. Men Turbonegro då? Samma där, Hank von Helvete kan inte ha druckit många kopppar te i sina dagar. Trivium? Äh lägg ner nu, den orkestern spelar ju mespop. Nä bokstaven T är helt enkelt en TE-bokstav!
Får man dricka TE? Nä, precis som vatten är det djävulens dryck. Inte ens om man dricker fin-TE, dvs bryggt eller gjort på lös-TE är det OK. Dubbelförbjudet är det att dricka pås-TE och citron-TE ska vi inte ens prata om, det är det dödsstraff på. För ett gäng med år sen (typ för ett halvt liv sen) kom jag och TT:n (teamträjnern alltså, hm det blir ju dubbel-T, dubbel-TE, misstänkt, måste dubbelkolla så att TT:n inte har börjat dricka TE!) på att de som dricker citron-TE måste vara de största mesarna på jorden. Så fort någon i gänget gjorde något mesigt (typ vek ner sig på träning, inte tog en sista öl på fest osv...) så skrek vi DIN J-LA TEPÅSE eller LEMON eller LIPTON!
Slutsaten är alltså att en TE-drickare är ungefär lika hård som en joggare. Så är det! En äkta bergslöpare dricker kaffe, slut frågor?

6 kommentarer:

Kent sa...

Du missar Takida.

Pälle sa...

Takida? Vad är det? Någon sorts hudlotion eller hårbalsam?

Jaså en synthorkester.

Jag skrev hårdrocksband!

Krister sa...

Is-té är ju gott!

Kart-Bosse sa...

Finns det inte en låt som heter "TE-dans med karlstadstösera"?
Troligen en riktig mjukis men den sorteras väl under bokstaven T?

Pälle sa...

It-TE är ju inte gott. Däremot är JÄGARTE något som skulle kunna funka. Klipper in från en receptsajt:

"Jägarte - bjuder jag på nu när det börjar bli lite burrigt:

2dl hett, starkt te
5-10cl rom
socker

Blanda teet med spriten och sockra efter smak!"

Pälle sa...

Bosse>> Det är med hardcoremetalbandet Sven-Ingvars va?