2012-04-13

RED AND EASY

Kan man SMS:a en ryggsäck? Jo det verkar så för på mess från Bollobompa-Mange kom denna röda påse inflygandes i går kväll.

Enligt texten är det en 400g skönhet. Det är första exemplaret av nya Litepac säcken. Mange ska köra med den nu på Highlander. Han skriver att med lite strippning är han nere i 375g och att tyget känns mycket bättre än dom (snor)gröna!

En webkoll säger att den ännu inte finns i litepacbutiken men eftersom den finns i sms och nu här på sajten så finns den. Om nu inte Mange suttit och sytt om föregångaren till den gröna som ju var röd och misstänkt lik? Nä han har ju svårt med kompassen den gode Mange så att han skulle kunna hantera en symaskin på sådant mästerligt sätt är nog inte troligt...

Mer information och en utförligare produktbeskrivning lär komma men kom ihåg var ni såg detta fartvidunder först!

5 kommentarer:

Krister sa...

Fan vad bra.

Du har ju slängt din gröna
https://picasaweb.google.com/108109202784833149892/11081721BAMMPalle#5644343885252927794
och min håller nog inte för så särskilt många fler Bamm.

Unknown sa...

Ja en såndär vill ju varje seriös bergslöpare självklart ha. Tar Mange beställningarna för hela laget på en gång - med mängdrabatt... Tomas ser såklart till att det blir teamenligt RR-tryck på dem :-)

Tomas sa...

Japp, send över den via SMS så ska vi få till en nice tryck på den ;)

Pälle sa...

Jag vill ha en sån ny röd tajt lätt sak!!!!

Fellrunner sa...

Ryggan är nu skickad till Rydvall för mer test. Den var riktigt bra. Inga sömmar som gav vika. Möjligtvis ska dom sätta axelremmarna lite bredare.
Nu får vi hoppas att Litepac Emil fixar fram ryggor till sommaren.