2013-09-05

16 FOREVER

TIOMILA 1988

Aldrig har väl Gert Fylkings ÄNTLIGEN och Handsome Dick Manitobas låttext i 16 FOREVER varit mer aktuell. De inringade grapparna (gupparna?) på bilden har nämligen idag bildat Team Rockrunners XVI och slängt in en anmälan till KEX (eller heter det Tjex?) 2014.

Teamets måtto är "KUNDE VI DÅ SÅ KAN VI NU"

För att uppmärksamma detta ute i världen (vimenar Obamabesöket, Zlatans näshår, Maddes påsättning, Källströms petning, Putins bögskräck och Rooneys panna är ingenting mot detta) har teamet skickat ut följande pressutskick till TT, PRO, BBC, HIF, NBC, KUNGAHUSET, SOFT, ROLLING STONE MAGAZINE, SVENSKA HUSTLER och HÄNT I VECKAN:

Pälle "Osynlige mannen" Hedlund och Mattias "LG" Carlstein bildar Team Rockrunners XVI. För ers högheter som inte förstår XVI så betyder de romerska bokstäverna siffran 16, precis den ålder som teamets två ess känner att de har. Anmälan till KEMM/KEX/TJEX allra extremaste klass är inskickad och nu påbörjar hårdträningen. Teamets manager LEMMY KILMISTER låter hälsa att teamet redan är ute i skogen och därför inte svarar på telefon men sportspegeln och annan media kan maila XVI@forever.nu för att boka ett möte.

3 kommentarer:

Tomas sa...

Fan vad kul att ni bildade lag ihop. Rena tonårsfasoner alltså :)
Nu hoppas vi få se er med på fler event och långträningar framöver :)

Pälle sa...

Visst sörru kul som fan asså. Managern håller på att sätta upp säsongsschema och träningsprogram nu. Vi kallar till presskonferens när det är klart!

Krister sa...

Härligt! Moroten är serverad!