2013-09-11

VECKANS ROCKRUNNER V37

Till Veckans Rockrunner vecka 37 utses Lightweight! Alltså lätt-vikt. Eller lättvikt. Snackar vi boxning så är det max 60 kg (max 70 kg för MMA).
Roberto Duran - Lättviktare

Och när man ska springa med packning på fjället kan det vara lättare med en lättare packning, så kallad light-weight. Den här minimala packningen såg Tor på Jonathan Aylward på LAMM, och som en av Englands bästa bergslöpare lär han väl veta hur man ska packa ryggan.

Origami Lätt-vikt?
För att få en så lätt packning som möjligt är det bra om dom tunga sakerna är lätta. Typ tältet. Då kan det här vara ett lämpligt tält med sina 295 gram.
Lätt, men inget för blyga
Man kan även se till att hålla sin egen vikt så lätt som möjligt (eller snarare optimal, eftersom för lätt inte heller är bra). Pälle praktiserar till exempel den i dagarna så populära 5:2 dieten, vilket innebär att han fastar 5 dagar på en vecka, och tränar 2 dagar i månaden. Ska tydligen ge riktigt bra resultat till Kiruna Extreme 2014!

3 kommentarer:

Pälle sa...

Sluta tjaffsa, man ska faktiskt inte träna när man fastar!

Faktum är att om man kisar med ögonen nästan helt stängda ser jag redan nu ut som en reinkarnation av Killian Jornet, Iggy Pop och Mustafa Mohammed! Dock inte lika snabb/stark, hårt rockande eller solbränd men det kommer!

Tomas sa...

Vi håller tummarna på att du blir livsfarlig Pälle, vi har väntat ett tag nu ;)

Christian sa...

Haha!