2014-01-15

TEAMBÖDEL HANNIBAL LECTER

Hannibal Lecter skulle vara en mycket bra VECKANS ROCKRUNNER men han blir inte det, i alla fall inte den här veckan, för han har han fått den hedervärda uppgiften att vara förste bödel, vedergällare, piska och hot till de Rockrunners som inte levererar VECKANS ROCKRUNNER. Detta gäller alla utom undertecknad och Krister som vecka efter vecka håller fortet.

Krister har (som vanligt) redan levererat. Visserligen kändes utnämningen något fattig med lite för lite text men det blir ändå godkänt (en svag tvåa) eftersom det handlade om uppförsbackar och webkamerabilden byter bild vilket ju får sajten att svänga!!! Undertecknad håller på och smider planer för denna vecka. Det finns tre nomineringar men det svänger i toppen och ingenting är klart förrän det är klart...

Näst på tur är Tomas som ska utse nån/något nästa vecka, akta dig! Sämst till ligger Tor som skulle utsett nån/något förra veckan. Därför är det hans blod man ser i Hannibals mun och han har börjat gå lös med batongen. Akta dig Tor nu kommer den:
Instruktioner om hur det hela ska gå till och vem som skriver när finns på sidan VECKANS ROCKRUNNER 2014 så nu önskar, nej kräver jag leverans. Ett inlägg var tionde vecka annars får ni er lever sauterad och fint upplagd till en flaska Chianti!


15 kommentarer:

Krister sa...

En svag tvåa? ;-)

Men visst, ibland har man en klockren utnämning som en blixt från klar himmel, och ibland får man krysta lite mer för att kläcka ur sig något. Men såååå svårt är det inte att hitta på något var åttonde eller tionde vecka!

Pälle sa...

Jo men nu bestämde jag mig för att ändra betyget till en trea eftersom du är så online att du sitter och kommenterar det här inlägget innan inlägget var klart. STORT!

Pälle sa...

Ett inlägg var 10:e vecka måste vara absoluta minimum. Det är inte godkänt, till och med sämre än min träning 2013, vilket ju inte var OK. Skärpning!!!

Lars sa...

Pälle: Jag gjorde fyra inlägg på bloggen förra året. Alltså dubbelt så många gånger som du tränade... Bara så du vet!

Pälle sa...

Om du skrivit alla dina VR skulle du skrivit 6,5 inlägg (52 veckor delat på 8 skribenter) vilket alltså inte var OK. Då är det ännu mindre OK att skriva 4 inlägg!

Jag tränade faktiskt tvåsiffrigt vilket inte heller var OK!

Lars sa...

Alltså jag skrev fyra högkvalitativa tävlingreportage (sådana som du nog glönmt hur man skriver pga förekommen anledning) och inte några ihophafsade VR - jag ställer ju vissa krav på de texter jag publicerar... Bara så du vet!

Pälle sa...

Bra jobbat men ändå långt från OK!

Lars sa...

Nej, nej, nej... Det är helt otroligt OK! Det är vad det är! Bara så du vet!

Pälle sa...

Jo, jo, jo... Det är verkligen inte OK. Det är vad det är! Bara så du vet!

Pälle sa...

Jo, jo, jo... Det är verkligen inte OK. Det är vad det är! Bara så du vet!

Pälle sa...

Där ser du det är inte OK!!!

Lars sa...

Fan! Jag trodde jag kunde argumentera mig ur det här men du är ju stenhård alltså... Får hitta på något nytt.

Tomas A sa...

Kan jag skriva min VR nu på en gång. Har en så bra på G.

Christian sa...

Jag antecknar i kalendern! Jag står rättad....

Anonym sa...

Krister klämmer ur sig något varje morgon (hehe)