2014-03-12

BESLUTSÅNGEST

Med 170 dagar kvar till KEX var Herr och Fru Hedlund på Båt- och Vildmarksmässan. Vi höll oss lugna i shoppingen. Det blev inte ett enda nytt båttillbehör och inga nya livsviktiga sportgrejor på varken Addnature, Haglöfs eller Outdoor. Men för att åter ta täten och inte bara ligga och glassa i klungan tog jag ett nytt kommando genom att köpa på mig frystorkat till nattlägret. I år blir det dessutom inte de orangea REAL-påsarna utan middag och frukost ur BLÅ BANDS uppfräschade frystorkatserie. Helt wild and crazy. Nu kan tävlingen gå precis hursomhelst. Eftersom man fick fem påsar och betalade för fyra så slog jag till. Nu har det uppstått problem. Frukosten är spikad, det blir fruktgröt men hur tusan ska jag lägga upp menyn till middag? Två påsar Skinnarmos Pasta Carbonara? Tvp påsar Indian Chicken Stew? Eller ska jag köra tvårätters med en av varje?

8 kommentarer:

Krister sa...

Jag tycker att du skulle fortsätta med den där kebabtallriken som du hade senast.

Pälle sa...

Den fanns tyvärr inte i sortimentet! Jag frågade om frystorkad pizza också den fanns inte heller...

Lars sa...

Blå band är ju annars kända för att smaka.... Ja, det är väl kanske upp till var och en att avgöra, men jag tror nog Skinnarmo har en laddning REAL-påsar i ryggsäcken som han plockar fram när kameran är avstängd...

Pälle sa...

Gamla Blå Band smakade prutt och var inte i närheten av REAL men nya serien är ju ny med nya smaker och nya förpackningar med återförslutningsbar påse. Jag testade på mässan och tyckte den var så god att jag tänkte käka en påse till middag när jag kom hem. Man kan ju inte ta med vilket otestat skit som helst upp på fjället ju!

Laschke sa...

Så du tror att det de bjöd på på mässan kom från en påse? Gick du på den?

mange A sa...

Körde Skinnarmos på OMM, ok för att vara frystorkat.

Pälle sa...

Ja inte tror jag tjejen som demonstrerade i montern kokade nån gryta vid sidan av för att sen slabba ner i påsen o sen ösa upp igen. Nog var det äkta allt!

Det finns en viss risk med skinnarmo edition och det är att om man äter den så måste man ut på nåt obskyrt äventyr som ingen någonsin gjort förr typ:

Ta sig från smygehuk till 3-riksröset i en kundvagn

Bestiga keb i fivefingers

Simma till Åland med förbundna ögon

Paddla till Göteborg på land

Osv...

Lars sa...

Sök efter "hip hip äventyrarna" på youtube så får du fler förslag...

Får väl ge mig då... Men blåband ger ruskiga lumpenassociationer: 2 veckor på bara blåband och din mage fick uppleva saker som inte ens Tomas varit i närheten av. För att inte tala om smaken...