2014-07-29

25 KEX DELIVERANCE

Själva KEX-nedräkningen var tänkt att börja igår men nu gjorde den inte det eftersom jag inte har koll på kalendern såhär i semestertider. Nu spelar det ingen roll för jag har bestämt att den börjar idag när det är 24 dagar kvar. Fast det var ju sen länge förbestämt att det skulle vara 25 KEX-nedräkningar. Därför börjar vi med två inlägg samma dag alldeles oavsett vilken dag det är idag.
Eftersom vi ska resa till Banjoland (ja jag vet att det bara är dryga Stockholmare som säger så och att övriga landet säger skoterland, dunkland och sameland av vår nordligaste del av landet) så börjar vi nedräkningen med låten DUELIN BANJOS som ju är ledmotivet till en av världens bästa (eller kanske till och med världens bästa?) film DELIVERANCE eller DEN SISTA FÄRDEN som den ju heter på svensiska.
Det är alltså 25 (eller 24) dagar kvar till vi ska ut på vår alldeles egen SISTA FÄRD i Kirunafjällen. Förutom att riva av ett och annat träningspass till så rekommenderar jag varmt en titt nån kväll när ni inte ska packa, duscha kallt, såga av en tandborste, provlaga frystorkade maten, baka runekakor eller provsova i Litepactältet under soffbordet.

Givetvis blir det en spellista till årets tävling. Jag suger lite på karamellerna för mig själv till kommande inlägg men kan avslöja den otroligt fantastiska namnet nu: ROCKKEX 2014.

2 kommentarer:

Pälle sa...

SCREAM LIKE A PIG

Krister sa...

Bra Pälle, håll grytan kokande fram till Kex.