2014-08-11

VRR V33 HAGLÖFS GRAM SPIKE GT

Efter att ha testat HAGLÖFS GRAM SPIKE GT vid två pass i Bajenbacken vågar jag SPIKA att det blir dom som får ta herr Hedlund hela vägen i KEX. De är till och med så sköna, snygga och greppar så bra att de blir VECKANS ROCKRUNNER. Rakt in på topplistan som en nykomling. Just så!

8 kommentarer:

Pernilla Berg sa...

Men hur styv är sulan egentligen? Samma som övriga GRAM-skor? Min ortoped skrattade när han såg mina gramskor och sa att det var de sämsta om mest "ovridstyva" skor han någonsin sett.....
Mitt tåont gick bort så fort jag slutade använda skorna :)
Kanske värt att tänka på?

Pälle sa...

Tycker de är supersköna. Jämfört med tex inov-8-skorna är de typ lika mjuka och jag gillade dom med, samma typ av sko men lite tyngre och högre dock inte värre än vissa andra. Greppet är grymt bra!

Det jag inte testat är hur de blir när de är blöta. Måste utvärdera det först. Eventuellt kanske de petas från tronen då.

Pernilla Berg sa...

Jag tyckte också att mina var supersköna, men priset att bli skadad blev för högt.

Pälle sa...

Tycker man brukar bli skadad av osköna skor :-D

Pernilla Berg sa...

I det här fallet var det att dom var för mjuka och sladdriga och inte vridstyva

Christian sa...

Vridstyva skor är inte skönt tycker jag... Mjuka ska dom vara. Ortopeders syn på fötter är i många fall helt galen.. Dom vill styra, stödja och låsa fast fötterna... Sjukt obehagligt.. Länge leve att gå barfota och känna underlaget, det kan inte vara onyttig!

Vad jag tycker iaf...

Pälle sa...

Ja mä

Pälle sa...

Fast om nån vill utse några hårda skor som VRR är det helt ok vilken vecka son helst. Nästa gång tänkte jag nominera mina slalompjäxor!