2015-01-09

BONES

Mitt ute i skogen, längst bort från civilisationen, bakom det lerigaste kärret och det snårigaste grönområdet ligger den högsta toppen. Det är på den platsen undertecknad och Bolibompa-Mange brukar springa vilse. Brukar? Vad då brukar? Hur ofta är ni uppe på det berget? Hur ofta är ni ute i den skogen? Hur ofta är ni ute i skogen överhuvudtaget, ensamma eller tillsammans, egentligen?  

2014-04-08
Jo för att igår var vi där IGEN så jag tycker nog att brukar går att använda brukar för detta. Eftersom vi har varit där en 3-4 gånger det senaste året och vimsat till det varje gång så funkar det absolut. Dessutom har jag bildbevis på detta från åtminstone två tillfällen. Före och efter bägge bilderna sprang vi också vilse, eller i alla fall ner för berget åt helt fel håll.

2015-01-08
Bägge bilderna visar BONES efter Bolibompadraken med exakt 9 månaders mellanrum. För alla ser väl att det inte är från en älg?!? Om någon vill dit och kolla fakta kan jag tyvärr inte tala om var det är någonstans eftersom det ligger i den mörkaste delen av skogen på ett berg som vi inte brukar hitta och hittar vi det hittar vi inte därifrån.  

Inga kommentarer: