2015-08-18

BYDALENS FJÄLLMARATHON


Då de flesta i teamet väljer KEX så tar Tomas och Caroline en lite enklare tur till Bydalens fjällmarathon vilket är en endagarstävling i bergen kring Bydalen. Vi har inte tränat backe, inga långpass men en massa tuff orientering hela sommaren. En vecka på Gotland med orientering, ganska kul men platt. Vi var sedan på Oringen (5-dagars) i Borås, ganska platt det med, fast tuff terräng. Veckan efter det åkte vi till Göteborg och deltog i VM för veteraner, Caroline D35 och Tomas H40 klassen.

Visst har vi tävlat mycket, men inte tränat. Att tävla i skog är nog jobbigare än träning i backe och långsamma långpass. Tyvärr så sliter det på kroppen för mycket, så nu när semestern är slut är vi lika slut i kroppen, båda lider nog lite av överträning (tävling). Sega, å långsamma. benen vill men kroppen säger nej efter en stund.

Då är ju ett långsamt långpass med fin utsikt och mycket folk att prata med utomordetligt bra som träning/tävling. Vi åker dit och tar in på hotel, springer en dag i bergen och sen hem igen. Lite "kvality time" för bara oss 2 så att säga.

Vi önskar KEX gänget all lycka och framgång kommande helg. Vi ska sitta på hotellet och se er GPS tracking, bilder och heja på er.

Inga kommentarer: