2015-08-17

DRAGONS BACK RACE - DEL 3

Dragons Back Race – en soloräd genom Wales

 

Del 3


Vaknar mitt i natten – magont! Det blir en dryg timmas vankande fram och tillbaka utanför tältet innan magen lugnat ned sig. Jag är ganska säker på att det är den där egna påsen från ”24 Hours Meals” som spökade.Dagens karta har ungefär formen som en tapetlängd, lång som attan och smal. De första kontrollerna är placerade på toppar där utsikten i stort sett var lika med noll. Dimma och blåst regerade på högre terräng idag.

Sticker iväg halvåtta som vanligt och här börjar lidandet på allvar. De första 2 dagarna är riktigt krävande och härifrån så får man börja gräva bra djupt i sitt inre.

Halvvägs strax innan supporten genom en by inhandlades smörgås, mjölk och färskskuren ananas. Gnällig som man varit på maten hittills var detta i klass med midsommarmenyn på Ulla Winbladhs.

Etappen tog aldrig slut, oändliga grusvägar, stigar och slutligen en lång klättring malde ner en ordentligt. Den där kaxiga ökningen blev liksom aldrig av, tvärtom.Staplar in som 9:a och 10½ timmars lidande. Dagens höjdpunkt, min Pepsi i nattlägret.
Tvättning i bäck, mat och ett gråmulet och kallt nattläger. En sliten kropp i obalans.

3 kommentarer:

Pälle sa...

"...och här börjar lidandet på allvar"

POETISKT OCH VACKERT!

Tomas sa...

Vilken av 24 hour meals skulle du rekommendera för vår start 2017?

Jonas sa...

Finns väldigt många smaker, prov ät innan.