2016-02-17

PUMPING IRON


I den oerhört intensiva jakten på den perfekta bergslöparkroppen tillbringade undertecknad en timma på jobbgymet igår. Eftersom Arnes memoarer "Total recall, min osannolikt sanna livshistoria" just nu ligger på nattygsbordet så blev det några extra ryck i skivstången. Fast det är en bit kvar:


Den därnta bringan har inga problem att bära ryggsäcken på BAMM! Allt hans fluffiga hår på huvudet sitter utspritt på min rygg och all hans stinna muskelmassa på överkropp och armar sitter runt min mage. Annars är vi rätt lika. Jag har också ett sånt linne! 


Däremot e boken faktiskt riktigt bra och rekommenderas till både bergslöpare och övriga tränings- och filmintresserade. Det är måhända inte så mycket action som i hans första filmer men det är läsvärt och intressant. Avslutar med att slänga ut den enda och sanna topptrelistan på Arnes bästa filmer:

1. Commando
2. Red Heat
3. The Running man   

4 kommentarer:

Tomas sa...

Tycker första Terminator håller bra klass.

Pälle sa...

Andra T2 är i så fall bättre men den hamnar ändå utanför topp-tre listan då de som nu är utvalda är någonting alldeles extra.

Tex så i Commando kvaddar med en gul porsche cab så hela sidan är helt bucklig för att i nästa scen vara utan en enda repa. Vi snackar ÄKTA kvalitetsfilm! O de andra två går inte av för hacker de heller. Red Heat är ju action av bästa sort där han spelar den ryske armepolisen Ivan Danko. Lika trovärdigt som när Dolph spelar Ivan Drago i Rocky IV. The Running man är för övrigt parodi från start till mål. Världsklass alltså!

Krister sa...

Men varför är inte Pumping iron med på listan?

Pälle sa...

Dokumentär... Precis som Hercules och Conan Barbaren 😜