2009-01-12

SKIDPASS PÅ EGEN HAND

Antingen upplevde jag trängseln under lördagen för stressig eller så är jag allmänt folkskygg eller så är det någon kombination av bägge eller så gillar jag mörker eller så kunde jag inte sova eller så var det så att vi skulle lämna stugan 11:00 och jag ville hinna en sväng innan dess...
Hursomhelst så stack jag iväg i kolmörker när klockan slog 08:07. Under den första en och en halv timman såg jag tre skidåkare. Men det vara bara två människor då en av dom var samma skidåkare som jag först åkt om och sen mötte. Vi blev så chockade så vi höll nästan på att krocka. Sen blev det ljust och sen mötte jag pistmaskinen och sen var jag på hemväg och då mötte jag alla andra som tagit sovmorgon. Det började bli trångt så jag drog mig hemåt. Tiden blev 1:50:04 och sträckan 23,41 km.

3 kommentarer:

Kart-Bosse sa...

Pälle! Du var i Idrefjällen i somras och Sälenfjällen i december. Nu har du varit i Grönklitt. Tänk vad Dalarna lockar. Vad skall du hem å göra??? Det är ju snart Idre igen...

Pälle sa...

Jo nog börjar det kännas. Vi har åkt så mycket upp och ner att Dalarna smugit sig in under huden. Jag har börjat snacka dalmål, käkar leksandsknäcke och vräker i mig gustafskorv. Det sköljer jag ner med hembränt innan jag tar skotern hem.

Kart-Bosse sa...

Hade du också kommit ihåg Spendrups från Grängesberg, hade jag trott att du blivit en genuin dalkarl. Man måste ju också ha något att skölja ned dunkvattnet med.