2011-04-28

Need i say more?


Pälle med sitt lag i Sorrunda 1992 om jag inte tar fel. Laget bestod av Göran Karlsson, Lars Bengtsson (RIP), Peter Albinsson, Stefan Salstedt, Mattias Balck, Pälle Hedlund, Jan Frödin, ?, Mats Forslund, Tommy Eriksson

Konsentrerad Pälle läser, resten leker!

6 kommentarer:

Pälle sa...

Tomas Tomas Tomas...

Bilden är ju för fan från 1988 i Långdunker!

Löparen med ? mellan Janne och Matte är den gamle militären Per Iko som sprang för Enskede några år i slutet av 80 och början av 90-talet.

Bilden var med i "Pälles Supersportquiz" på SyberEkot och går att lösa här:

http://www.ifkenskede.se/articles.asp?ID=3

Göran Carlsson heter numera Hellgren och lär med stor säkerhet kuta för Södertörn. Mattias "LG" Balck heter Carlstein och lär med stor säkerhet kuta i nåt Lidingölag. Petta springer för JOK men knät stoppar väl start? Janne är kvar i Enskede men även han är skadad. Matte och Tommy lirar väl mest på hästar. Salle drar en backgammon och Lasse ser hela spektaklet från Bajenklacken uppe i himmelen.

Pälle sa...

Den andra bilden är från Tiomila 1995 i Riala. Från vänster ser vi Lasse, Ove, Bosse, Tomas och TT Melker.

1995 sprang jag min första långa natt som var 16290 mter. Tappade bara 13:58 på täten men plockade trots det bara 8 platser (från 265 till 257). Laget felstämplade på sträcka 10. Undrar fan om det inte var Per Iko som dabbade sig?

Tomas sa...

Vem sitter bakom Lars då?

Pälle sa...

Rolle?

Per Iko sa...

Dementerar med eftertryck att jag skulle ha felstämplat på 10-mila 1995! Då hade jag redan lämnat IFK Enskede för K 3 IF.
Så småningom satte fötterna stopp för orientering och jag framlever numera mina dagar i Vallentuna.
Hälsningar till alla som minns mig - det var några trevliga år!
Per Iko

Pälle sa...

Tjenare Iko. Då får vi ta och utreda det där med felstämplingen 1995. Jag läste på baksidan av min karta att laget felstämplade men jag hade inte med lineupen och gissade bland tänkbara löpare.

Har svarat dig via mail om det där med Lasse B.

MVH

Pälle