2011-06-22

A - AFTER BAMM

Många frågar varför åker man till Björkliden och utsätter sig för all denna smärta? Jomen det är ju för AFTER BAMMET såklart. "We´re only in it for the drugs" som Thåström, Gurra och Fjodor punkade ur sig för hundra år sen borde vara  signaturmelodin. Hur det går är väl i och för sig viktigt (egentligen) men skumpan smakar lika gott kall som varm!

Ibland kan det ju faktiskt gå bra och då finns det skäl att inte bara fira utan att FIRA STORT. Givetvis smakar skumpan lite godare (den här gången var den dessutom kall).

Här ser vi en sugen Chicken-Jonas slita och karva i Henkell-korken efter hans och Chicken-Tors seger i sprintklassen förra året!

Även Team X segrade 2010 eftersom de av Team NollKoll blev utsedda till årets coacher. En annorlunda seger som var hedrande och rolig. Sen smakade den extra gott eftersom det var äkta finskumpa!

Men det viktigaste på AFTER-BAMMet är såklart själva AFTER-BAMMet som också kallas för BAMM-KETTEN. Här ser vi ett helt gäng med team inne i AFTER-BAMM-BAMM-KETT-TÄLTET 2010.

På AFTER-BAMM är det viktigt med attityd. Man är egentligen så trött att ingenting borde gå. Då är det extra viktigt att visa för de andra att man inte är trött. Det är precis som på fjället. Fast man egentligen sladdar i klungan går man upp och drar.

Men det är inte alltid det lyckas. Här ser vi Tomas "fira" segern efter hans och Peters vinst 2006. Detta är alltså inte under småtimmarna utan i slutet på middagen. Många är de hjältar som slocknat tidigt. Det är en sann konst att först springa BAMM och sen vinna AFTER-BAMM.

PS En sista sak som är bra med AFTER-BAMM är att man är så billig i drift. DS

2 kommentarer:

Lars sa...

asså, är det risgrynsgröt på tallrikarna?

Pälle sa...

Har du minneslucka?