2012-01-05

F.U.C.K. 2011

Jahaja då var äntligen "IDROTTSÅRET" (not!) 2011 över. Hedlund summerar detta med att säga att han tränat mindre än någonsin, klarat av 2 nattävlingar och INGA individuella dagorienteringar, sprungit Tiomila och 25-manna och gjort en DNF (nåja vi kom i mål men nog fan var det DNF på det loppet) på Rogainingen. Enda ljuspunkten i nattmörkret var BAMM med Krister. Trots visst slit på berget var det grymt kul och ett mått på Team X grymma teamspirit. Nu höjs blicken mot mot 2012 och ser mer av allt som har med idrott att göra. Utlovar helt enkelt mer:

  • Träning (det kan inte bli mindre)
  • Tävling (förutom nattorientering KAN det inte bli mindre)
  • Skidåkning (nåja det var OK men kan definitivt bli mer)
  • Orientering (det KAN INTE bli mindre än 2011 jag har inte sprungit så lite sen 1979)
  • Långlopp (det måste bli mer)
  • Vandring (har köpt nya kängor fan)
  • Löpning (det kommer att bli mer)
  • BAMM (är ju redan anmäld med Krille)

Efter att äntligen ha avslutat perioden (tyvärr lite för stor del av året) med dubbla jobb ser det från och med för lite drygt en månad sen mycket ljusare ut. Med bara ett jobb ska det inte bli så jämrans svårt att komma i form. Särskild inte eftersom jag, frugan, arbetspartnern och hanses fruga ingått i en viktpakt (med det fantastiska namnet "the mother of all weightlosses) med en tävling om att jaga kilon och % i viktnedgång. Undertecknads mål är matchvikten på 72 panner som fanns där senast 2007 nångång. Det är 10 panner ner det, fy fan över 82(!), inte bra inte bra. Men det har börja bra med lite drygt 1 kg på bara 2 dagar och det helt utan träning. Nu har dessutom äntligen den efterhängsna förkylningen äntligen släppt så blir det helt rätt och slätt öka, ÖKA, ÖKA, ÖKA, ÖKA!

God Jul och Gott nytt år önskar Hedlund the fat son to be flat.

PS Trots att jag är solklart bäst på websamordning och rapportering (fy tusan vad, nästan, alla suger på sajten, bättring!) utlovas bättring på den fronten också framöver. DS

7 kommentarer:

Tomas sa...

En slim pälle blir en snabbare och snyggare pälle... Inplanerade teamträningar måste utses. Hur ser det ut för er andra 29 januari?
Kan vi få till något pass då?

Krister sa...

Äntligen ett livstecken från Hedlund! Och bättre och mer låter suveränt och mindre vikt!!!

Kör hårt nu! 2012 är redan här!!!

Suzan sa...

Hahaha.. vilken rolig blogg o snygga teamtröjor! =)

Ulrika sa...

Kör för fan, kör!

Jag och Jenny tränar (läs "ska börja träna igen") för 50-klassen i år, det ska bli riktigt riktigt kul, både allt slit innan och så Bamm så klart.

Pälle sa...

Hey Suzan och hey Ulrika kul att de kvinnliga fansen visar att de finns. Extra kul att ni dök upp vid min nakenbild!

Tomas sa...

Ja som sagt kul att tjejerna ger sig till känna, Ulrika hittar inte din blogg. Länk?

Krister sa...

Hej Ulrika. Kul att du ska upp igen och springa, och 50 blir ju en bra utmaning. Hoppas bara det löser sig för Anders med springsällskap också(startplatser brukar alltid dyka upp).