2015-12-22

JULKALENDERN LUCKA 22

När vi ändå är igång med snurrningar river vi av en bom till. Den här är hämtad från BAMM 2011. Undertecknad och Krister ska "bara" defilera mot mål när det sket sig så pass att maxtiden närmade sig som en värmebölja i december:


Bara tre kontroller kvar och äntligen hemåt! Men ack så fel vi hade. Dimman smög sig återigen in och nästa kontroll var riktigt svår. Vi hade dock skickligheten (och turen) att gå rätt. Trots viss osäkerhet när vi sa ”den ska vara här toppen, den ska det” tornade Kåppastjårros mäktiga sida upp sig. Dagens sista backe på 200 höjdmeter klarades av och väl uppe mötte vi två lag som vi gått ifatt.


Löpningen ner mot näst sista var, förutom något stup i början, 750 meters gräsmatta, i dimma. Lätt löpning men svår orientering eftersom det blev kompass rakt på. Det gick jättebra ända till vi var i ringen. Den lilla gölen var stört omöjlig att hitta inte bara på grund av dimman utan också för att vi gick ner för långt till vänster. 20 minuter senare var vi åter på leden och ytterligare 10 minuter senare satt den där. Oerhört onödigt men väldigt skönt!

2 kommentarer:

Krister sa...

Nä, det där irrandet var inte roligt...

Pälle sa...

Det var inte vi det var den satans tåken!